Kes on foorumil | Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 217) oli siin foorumil Reede 25 Okt 2024, 02:25 |
November 2024 | Esm | Teis | Kolm | Nelj | Reede | Laup | Püh |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Metsa külastamas | |
| | Autor | Teade |
---|
Lizzie Night Admin/Professionaal
Postituste arv : 566 Join date : 03/06/2013
Tegelase leht Vanus: 18 Hüüdnimed: Liz, Lizzu, Lizi, Em, Lei, Emi, Emma. Rass/Element: Inimene, Energia
| Pealkiri: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 11:35 | |
| Lizzie jalutas niisama metsas ringi ning vahepeal võis teda isegi puu otsas näha. Muidu ta aga kõndis ikka mööda maad mööda. Vahepeal isegi ka jooksis niisama. Ta esialgu eskis siin metsas pidevalt ära aga nüüd ta juba tunneb seda metsa üsnagi hästi. Liz ohkas ning ronis siis ühe puu otsa ning jäi seal ühe tugevama oksa peal istuma.
OT: Daniel | |
| | | Daniel Arrow Algaja
Postituste arv : 34 Join date : 04/06/2013
Tegelase leht Vanus: 19 Hüüdnimed: Dan Rass/Element: Tuli
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 11:37 | |
| Daniel oli tulnud metsa. Talle meeldis seal käia. Poiss kõndis natuke ja siis vaatas korraks üles. Ta ehmatas väga, kui nägi tüdrukut puu otsas istumas. Ta polnud oodanud, et seal keegi on. Kuna poiss kukkus ehmatusest peaaegu pikali, pomises ta: "Ups. Ma ei näinud sind." Ta naeratas veidike vabandavalt. | |
| | | Lizzie Night Admin/Professionaal
Tegelase leht Vanus: 18 Hüüdnimed: Liz, Lizzu, Lizi, Em, Lei, Emi, Emma. Rass/Element: Inimene, Energia
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 11:41 | |
| Lizzie vaatas niisama metsas ringi ning märkas siis eemalt siis poisi siia poole tulemas. Ilmselt aga poiss teda ei pannud tähele kui alles lähedalt kuna too ehmus ära. "Pole hullu, ega kaugelt jaa siia puu otsa ei näe," lausus Liz naeratades ning hüppas siis puu otsast alla. "Sa ehmusid ikka väga korralikult, vabandan sellepärast," lisas ta veel juurde naeratades. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 11:43 | |
| "Ups," podises Daniel uuesti. "Ei näinud jah... Ei.. Sellest pole ju tegelikult hullu," õnnestus tal öelda. Dan polnud ammu nii kõvasti ehmunud. "Muidu ma olen Daniel Arrow," tutvustas ta lõpuks ja naeratas. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 11:46 | |
| "Oh okay," lausus Liz naeratades. "Ma olen Lizzie Night," tutvustas ta ka siis ennast nüüd. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 11:50 | |
| "Ahsoo," sõnas Dan. "Em.. Oled sa siin kaua olnud?" küsis ta siis. Kui see oleks nii, saaks Liz talle ehk selle kooli kohta midagi rääkida. Daniel oli ilmselgelt täielik uustulnuk. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 12:05 | |
| "No võib öelda, et ma olen siin juba päris tükk aega käinud," lausus Lizzie naeratades. Ta muidu ei saaks olla energia ja veel professionaal kui ta ei oleks siin kaua olnud juba. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 12:43 | |
| "Okei. Ma mõtlesin, et äkki saaksid selle kooli kohta midagi rääkida. Või, noh, ma ei tea täpselt mina," tunnistas Dan. "Mis elementi sa muidu valdad kui küsida tohib?" | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 12:49 | |
| "Mida sa täpsemalt teada tahaksid?" küsis siis Liz naeratades. "Võib ikka küsida. Ma olen energia seega valdan kõiki elemente," vastas ta siis küsimusele. "Sa ise?" | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 15:04 | |
| "Ma valdan tuld," sõnas Dan kiirelt. "Ee.. No näiteks see, et kas me võime vabal ajal igal pool käia?" Küsis ta esimese küsimuse mis pähe tuli. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Kolm 05 Juun 2013, 21:02 | |
| "Tuli aitab suht tihti pimedas hädast välja," lausus Liz sellepeale. "No põhimõteliselt jaa, ma küll käin. Sa võid vabalt iga kell linna minna või kuskile mujale. V.a õpetajate maja loomulikult, too on mõeldud vaid õpetajatele ega seal ka tegelt käivad õpilased. Ahjaa siis veel on keelatud 4. korrus, mida siiski me kõik armastame külastada," lausus siis Lizzie | |
| | | Lillith Way Algaja
Postituste arv : 137 Join date : 03/06/2013
Tegelase leht Vanus: 17 Hüüdnimed: Li, Lilli Rass/Element: Õhk
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Nelj 06 Juun 2013, 09:38 | |
| "Ahsoo," sõnas Dan seepeale. "Niiet sa oled energia? Sa valdad siis köiki elemente?" küsis Daniel vaikselt. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Nelj 06 Juun 2013, 12:11 | |
| "Jahm ma valdan kõiki elemnte ehk siis vett, tuld, õhku, maad ja lisaks veel energiat ehk elekter," lausus Lizzie siis sellepeale. Selle kõige selgeks õppimine oli keeruline protsess ja üldse, et suudaks neid võimeid taltsutada oli veel keerulisem. | |
| | | Lillith Way Algaja
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Nelj 06 Juun 2013, 19:25 | |
| "Oh.. Selle õppimine pidi vist väga raske olema. Ma alles hakkan tule taltustamist õppima," sõnas Daniel ja naeratas ebakindlalt. "Sa käid tihti metsas?" küsis ta siis. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Nelj 06 Juun 2013, 19:29 | |
| "Ega selle kõige õppimine oligi keeruline ja raske. Ma olin algul vaid maa - element aja jooksul õppisin teised juurde," lausus Lizzie naeratades. "Metsas ma käin ja tihti, see mu lemmik paik juba väiksest peale," lausus Liz. | |
| | | Lillith Way Algaja
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Püh 09 Juun 2013, 12:11 | |
| "Okei," sönas Daniel. "Ka mulle meeldib mets. See on selline rahulik," ütles Dan. Ta ajas enda jaoks ka möga suust välja. Mis ajast läks talle üksindus ja puud korda? Ju üritas poiss olla lihtsalt tüdruku meele järele. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Püh 09 Juun 2013, 12:14 | |
| "Oh ma polegi enam ühtegi poissi kohanud üle pika aja kellele meeldiks ka mets," lausus Liz sellepeale naeratades. | |
| | | Lillith Way Algaja
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Püh 09 Juun 2013, 12:54 | |
| "Jajah," ütles Daniel võimalikult innukalt. "Mis su hobid siis ka on?" küsis ta. | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Püh 09 Juun 2013, 12:58 | |
| "Noo jooksmist vist saab nimetada ainsaks hobiks mis mul on. Puu otsas ronimine pole suurem asi hobi ilmselt," lausus Lizzie naerdes siis seal. "Su hobid?" küsis ta siis vastu. | |
| | | Lillith Way Algaja
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Püh 09 Juun 2013, 17:46 | |
| Daniel muigas. "Võrkpall," vastas ta siis. "Eelmises koolis käisin trennis ka, aga, noh, enam mitte." | |
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas Püh 09 Juun 2013, 18:55 | |
| "Kunagi sai isegi seda mängitud," lausus Liz naeratades siis. See aga oli oma mitu head aastat tagasi. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Metsa külastamas | |
| |
| | | | Metsa külastamas | |
|
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |